Bank Pozitif İhtiyaç Kredisi Başvurusu
Bank Pozitif, Türkiye’de butik hizmeti sunan bir bankadır ve Bank Pozitif ihtiyaç kredisi başvurusu sonucunda kredi, uygun şartlar altında herhangi bir ekstra ücret ödenmeden kullanılmaktadır. Yenilikçi bir banka olan Bank Pozitif, mali açıdan Türkiye’nin en büyük bankaların arasında yer almaktadır. Uzman kadrosunun yanı sıra hizmet odaklı faaliyet yürüten banka, kurumsal bankacılık alanında farklı bir yaklaşım sergilemektir. Ayrıca Bank Pozitif ihtiyaç kredisi başvurusu koşulları yazımızın devamında paylaşılmıştır.
Ticari unvanı Bank Pozitif Kredi ve Kalkınma Bankası A.Ş. olan bankanın mali denetimi; denetim ve danışmanlık şirketlerince yapılmaktadır. Bankanın bilgilerine Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ile Türkiye Bankalar Birliği’nin internet sitesi ya da bankanın kendi internet sitesi üzerinden kolaylıkla ulaşılabilir. Banka, uygun koşullarda ihtiyaç kredisi sunarken düşük faiz oranları ve en ucuz geri ödeme taksitleri ile öne çıkmaktadır.
Bank Pozitif İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları
Bank Pozitif ihtiyaç kredisi başvurusu, nakit sıkıntısına uygun çözümler sunar. Ekstra ücretlere son veren bir anlayışa sahip olan Bank Pozitif, nakit sıkıntısına düşenlere en düşük faiz oranları ile kredi vermektedir. Bank Pozitif, en uygun ihtiyaç kredisinin kullanılabilmesi için ilave gider alımına son vermiştir. Bank Pozitif ihtiyaç kredileri, kredi faizinin dışında herhangi bir başka ödeme yapılmadan ödenmektedir. Bu sayede kredi ödemeleri gelir gider dengesi sarsılmamakta, rahat bir bütçe ile sıkıntı yaşanmadan tamamlanabilmektedir. Bank Pozitif, ihtiyaç kredisinde dosya masrafı almaz. Ülkemizde ihtiyaç kredisi veren çok sayıda banka dosya masraflarında birbirinden farklı indirimlere giderken Bank Pozitif, dosya masrafını tamamen ortadan kaldırmıştır. Böylece Bank Pozitif ihtiyaç kredisi başvurusu yapılırken fazladan ne kadar masraf çıkacağı yönündeki endişeler tamamen ortadan kalkmaktadır. Bunun yanı sıra Bank Pozitif’te kullanılan ihtiyaç kredisinin miktarı ne olursa olsun herhangi bir komisyon ücreti de ödenmez.
Bank Pozitif İhtiyaç Kredisi Seçenekleri
Bank pozitif, ihtiyaç kredileri için uygun seçenekler sunarken sigorta aramaz. Böylece kullanılan kredinin bir kısmının başvuru yapanın şahsi harcamasına neden olan bir gider kalemi de ortadan kalmaktadır. Bank Pozitif, kefil olmadan ihtiyaç kredisi kullanma avantajını da sunmaktadır. Böylece kredi çekmek için kefil için araştırma yapmaya gerek kalmamaktadır. Bank Pozitif, ihtiyaç kredisinde “Ev Teminatlı Kredi” ve “nakit Kredi” olarak iki farklı seçenek sunmaktadır. “Ev Teminatlı Kredi” 36 aya kadar vade seçeneği ve yüzde asgari 2,60 aylık faiz oranı ile kullanılabilir. Bu kredi türünde azami aylık faiz oranı yüzde 3,30’dur. “Nakit Kredi” seçeneğinde de vade süresi ile faiz oranları aynıdır. Banka, ihtiyaç kredisinin yanı sıra Konut Kredisi ve Taşıt Kredisi de vermektedir.
Bank Pozitif İhtiyaç Kredisi için Gerekli Belgeler
Bank Pozitif, ihtiyaç kredisini “Adrese Teslim” olarak sunmaktadır. Kampanyaya göre Bank Pozitif ihtiyaç kredisi başvurusu öncelikle bankanın internet sitesi üzerinden yapılmalı, sonrasında ödeme planı seçildikten sonra kredinin hangi hesaba yatırılacağına karar verilmelidir. Bu işlemlerin yapılmasının ardından kredi başvurusunun onaylanması durumunda başvurucunun beyan ettiği adrese gerekli evraklar kargo ile ulaştırılmaktadır. Evrakların imzalanmasını takiben belirlenen kredinin yatırılacağı hesaba tutarın tamamı yatırılmaktadır. Kargo ile gelen belgeler imzalanırken üzerinde TC Kimlik Numarasının yer aldığı nüfus cüzdanı fotokopisi ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapanın adına kesilmiş bir adet fatura gereklidir. Bu faturalar, elektrik, su, doğalgaz, cep ve sabit telefon faturalarından biri olabilir. Bank Pozitif’ten ihtiyaç kredisi kullanmak için 18 yaşının doldurulmuş olması, kullanılan kredilerin ödemelerinin zamanında ve eksiksiz bir şekilde yapılması, gelirin resmi bir belge ile kanıtlanabilmesi, ipotek verilecekse eşin rızasının bankaya yazılı olarak verilmesi gereklidir. Bank Pozitif ihtiyaç kreşini 36 ay vade ile kullanılabilmektedir.
Bank Pozitif SMS ile Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?
Bank Pozitif’e internet üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabilir. Bank Pozitif SMS ile kredi başvurusu nasıl yapılır sorusu sorulduğunda, bankanın SMS bankacılığının olmadığı bilinmelidir. Dolayısı ile Bank Pozitif ihtiyaç kredisi başvurusu SMS aracılığı ile yapılamamaktadır.
Bank Pozitif E-Kredi Hesaplama
Bankanın web sitesinden kredi hesaplama işlemleri yapılabilmektedir. Öte yandan Bank Pozitif ihtiyaç kredisi başvurusu yapmadan önce mutlaka her krediye özel kampanyaların da kontrol edilmesi gerekir. Çünkü faiz oranları belirli dönemlerde güncellenmektedir. Bu nedenle acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak için başvuru yapmadan önce tüm bilgilere sahip olmanızda yarar var.
Online Kredi Başvurusu
Bankanın teknolojik anlamda pek çok yeniliği bulunmaktadır. İnternet bankacılığını kullanarak şubeye gitmeden kredi alabileceğiniz gibi PTT şubelerinden de işlem yapabilirsiniz. Tüketiciler ödeme ve tahsis işlemlerini yapmak adına PTT şubelerine gidebilir.
50 bin TL’ye kadar kredi veren bankanın uzun vadeli kredi seçenekleri de bulunmaktadır. Bu kapsamda bankpozitif.com.tr adresine giriş yaparak şubesiz kredi imkanından faydalanabilirsiniz.
Adrese teslim mantığıyla hareket eden Bank Pozitif, kredi ürünlerini hızlıca adresinize teslim eder. İlk olarak web site üzerinden Bank Pozitif ihtiyaç kredisi başvurusu yapmalı ve daha sonra ödeme planını seçmelisiniz. Bu süreçten sonra tüketicinin beyan ettiği adrese gerekli evraklar kargo yoluyla gönderilmektedir. İmzalandıktan sonra ise belirtilen hesaba kredi miktarı yatırılacaktır.
Bireysel kredi ürünü olarak ev teminatlı ihtiyaç kredisi almak isteyenler 36 ay vadeye kadar yüzde 2,60 faiz oranıyla hizmet talep edebilmektedir. Aynı durum nakit kredi için de geçerlidir.
Bank Pozitif Hedef Sektörler
Kuruluşundan bugüne kadar çok sayıda kredi ürünüyle tüketicilerin memnuniyetini sağlamıştır. Öte yandan hedef sektörler konusunda da çok sayıda alternatif bulunmaktadır. Öncelikle kurumsal finansman hizmetleri başta olmak üzere satın alma, finansal kiralama, dış ticaret finansmanı, köprü finansmanı ve işletme sermayesi finansmanı gibi alanlarda hizmet sunan bankanın kurumsal bankacılık modeli devam etmektedir.
Bankanın hedef sektörleri arasında yenilenebilir enerji sektörünün olduğu bilinmektedir. Bu kapsamda hidroelektrik santrali, jeotermal enerjisi santrali, rüzgar enerjisi santrali ve biyokütle enerji santrali gibi alanlarda çok sayıda hedef belirlenmiştir. Bunlara ek olarak;
- Turizm
- Madencilik
- Su
- Gıda ve tarım
- İnşaat ve alt yapı projeleri
- Finansal aracılık
- Depolama
- Filo kiralama
- Taşımacılık gibi alanlar da hedeflenen sektörler arasındadır.
Kurumsal ve yatırım bankacılığında farklılaşmayı hedefleyen bankanın ayrıca hedeflediği sektördeki uzman kadrosu, deneyimi ve kredi ürünleri dikkat çekmektedir. Bu noktada yüksek kaliteli hizmetler sunarak müşteri memnuniyetini sağlayabilmektedir.